2010. február 8., hétfő

Tavaszi esküvő vidám színekben

A tavasz az év talán legszebb, legromantikusabb évszaka. Az életre kelő természet, rügyező ágak, és friss mezei csokrok adhatnak inspirációt esküvői dekorációnk megtervezéséhez. Dolgozhatunk lágy pasztell árnyalatokkal, vagy akár harsányabb színekkel is. Az üde sárga, és halványlila karakteres, tavaszi hangulatot idéző színek. A téli szürkeség után egy merész húzással, a szokásoktól eltérő vidám és karakteres színösszeállítást is választhatunk az esküvőnk dekorációjához. 

 Forrás: www.2desktop.com

A lila szín több árnyalata megjelenik az idei tavaszi ruha kollekciókban, válasszuk bátran esküvői csokrunkba is lilás árnyalatú virágokat. Romantikus menyasszonyi csokrok szereplője lehet az orgona, szellőrózsa, viola, frézia, jácint. Elegáns, egyszerű vonalú esküvői csokrok készülhetnek tulipánból, inkaliliomból, melyek szintén elérhetőek akár lilás árnyalatokban is.

 Forrás: www.cakesbloomsandbling.co.uk
Szokatlan, de életvidám megoldás, ha csokrunkat fehér és sárga színekben köttetjük. A napfényt és a tisztaságot jelképező színek együttese rendkívüli hangulatot teremthet egy tavaszi esküvőn. A teremdekorációhoz és az esküvői díszekhez választhatunk boglárkát, hófehér hortenziát, illatos sárga fréziát és nárciszokat, esetleg margarétát.Bármilyen színű virágokat is válasszunk az esküvői dekorációhoz, érdemes belecsempészni a tavasz üdeségét, játékosságát a dekorációba. Válasszunk bátran rügyező, virágzó ágakat a térdekorációnkhoz, hagymás virágokat például az asztaldíszhez. Az éledő természet, szokatlan megjelenési formáit felhasználhatjuk ötletként, vagy esküvői dekorációnk alaptémájaként. Szerencsére ilyenkor a virágárak is alacsonyabbak a télihez képest, s ha még mindehhez hazai idényvirágokat választunk, igazán látványos dekoráció érhető el kedvező áron.

Engedd be Te is a tavaszi zsongást esküvőd hangulatába!

ÁRAJÁNLATKÉRÉS ITT

Kedves Olvasóm! Ha szakmai segítségre van szükséged virágdekorációs témában itt elérsz:
E-mail: barbara.vadady@decoflor.hu
Telefon: 0630-498-44-84

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése