2012. január 4., szerda

Kávébarna esküvői dekoráció

Itt van a 2012-es esküvői szezon. Íme néhány friss dekorációs inspiráció külföldről. Ha még nem találtad meg a hozzád közel álló stílust, szeretnél valami megszokottól eltérőt akkor válogass az alábbi színtrendek közül.

Kávébarna esküvői dekoráció
 
http://www.groomsoldseparately.com

A barna különböző árnyalatai klasszikus és elegáns benyomást keltenek. Mind a kiegészítőkben, mind a dekorációs elemekben megjelenhet, akár több árnyalat is egyszerre.Visszafogottabb párosítás a vanília vagy halvány barack árnyalattal. Akár a székmasnikat is választhatjuk e két árnyalatban:A barna és vanília színű székmasni felváltva, vagy egymáson dupla masniként is jól mutat majd a székeken.
Hozzáillő asztaldekorációnak választhatunk kávébarnabarna kaspós asztaldíszt, vagy egy kávészemekkel töltött üvegvázát.Ha a menyasszonyi csokorba is szeretnénk megjeleníteni a kávébarna színt, akkor barnás árnyalatú orchideát, vagy leveleket, gyöngyöket is használhatunk. Ez a színösszeállítás nagyon ízléses és minden barna és szőke hajú menyasszonynak jól áll.


 A kiegészítők, köszönetajándékok is készülhetnek ebben a témában. További izgalmas színpárosítások lehetnek még a barna halvány rózsaszínnel, vagy almazölddel, de erről majd legközelebb :-)

Kedves Olvasóm! Ha szakmai segítségre van szükséged virágdekorációs témában itt elérsz:
E-mail: barbara.vadady@decoflor.hu
Telefon: 0630-498-44-84 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése