2012. január 21., szombat

A menyasszonyi csokor díszítése

Nem is gondolnánk milyen meghatározóak lehet, a menyasszonyi csokor díszítéséhez használt megoldások. Egy egyszerű fehér virágokból készült félgömb alakú csokor példáján szeretném ezt bemutatni. Stílusban és méretben és színhatásban is más-más eredmények születnek különböző kiegészítők használatával.

Kristályokkal vagy gyöngyökkel díszített csokor kifinomult hatást ad, amennyiben harmonizál a menyasszonyi ruha díszítésével, illetve a menyasszony ékszereivel. Ezt a fehér rózsacsokrot staephanotis virágokkal, és strassz kövekkel díszítettem.

Menyasszonyi csokor fehér rózsából strasszokkal díszítve félgömb alakú
Menyasszonyi csokor fehér rózsából

Manapság divatos, a menyasszonyi ruhák mell alatti vagy derék részén egy nagy szatén masni. Akár a csokorra is köthetünk egy pompás szatén masnit, mely kiemeli a szirmok szépségét. A fehér orchideából és hortenziából készült esküvői csokor légiességét fokozzák a leomló szatén szalagok.
Menyasszonyi csokor fehér hortenziából és orchideából

Romantikus, bájos megoldás hogy fehér rezgővel lazítjuk a menyasszonyi csokrot. Ebben a kis menyasszonyi csokorban fehér fréziával együtt nagyon szépen mutat.

Menyasszonyi csokor fehér fréziából

Zöld levelekkel dúsítva elegáns, klasszikus megjelenést kölcsönözhetünk az esküvői csokornak. A zöld levelek szép keretet adnak a virágoknak, így a menyasszonyi csokor jól mutat a fotókon a fehér vagy ekrü ruha előtt.
Menyasszonyi csokor zöldekkel
Kedves Olvasóm! Ha szakmai segítségre van szükséged virágdekorációs témában itt elérsz:
E-mail: barbara.vadady@decoflor.hu
Telefon: 0630-498-44-84 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése