2012. január 4., szerda

Türkizkék esküvői dekoráció a Rubin rendezvényhajónMár évekkel ezelőtt megjelent a trendek között a türkizkék, mint az esküvői dekoráció fő színe. Akkor még újdonságként fogadtam, hogyan is lehetne megvalósítani mert kevés természetes virág létezik ebben a színben, talán a hortenzia, az ami ilyen árnyalatba hajlik olykor.


 Tavaly egy nagyon kedves pár rendelt tőlünk türkizkék esküvői dekorációt, ami eddig szokatlan volt számomra, de annál kreatívabbra sikerült. Igazából nagyon jól illett a vízparti témához, ugyanis a helyszín a   Rubin rendezvényhajó volt.
Rubin hajó

 Az esküvői dekorációban fő szerepet kaptak a türkizkék színű textilek, és kiegészítők. A székszoknyákra türkizkék masnik kerültek, asztalokra ezzel megegyező türkiz asztali futók.
Türkiz székmasni
Türkiz esküvői dekoráció
A vendégasztalokra virágfejeket szórtunk, ami megtörte az asztali futó kékségét.  A menükártyák kagylókkal díszített vázákban úsztak.
Margarétás asztaldísz
A főasztaldísz szintén margarétából, és rózsából készült. A hosszúkás asztaldíszt macifű díszítette, amely vízesés szerűen lomló formát adott a virágkompozíciónak. A macifűre türkiz gyöngyök kerületek.

Türkiz esküvő asztal

Az ültetőkártyák a menyasszony és a vőlegény által készített papírcsónakok voltak, amik köré fehér margaréra krizi fejeket szórtunk.
A menyasszonyi csokorról sajnos nem tudtam fotót készíteni, de ennek a mintájára készült, csak élő rózsából, szintén türkizkék szalaggal


Annyira megtetszett ez a színkombináció, hogy végül szeretnék egy kis ötletarzenállal szolgálni azok részére, akik szeretnének türkizkék dekorációt esküvőjükre.
Türkiz esküvői dekor

Türkiz esküvő virágok

Ha valamelyik dekoráció ötlet megtetszett, akár szívesen segítünk a megvalósításában.

Kedves Olvasóm! Ha szakmai segítségre van szükséged virágdekorációs témában itt elérsz:
E-mail: barbara.vadady@decoflor.hu
Telefon: 0630-498-44-84 

1 megjegyzés: