2012. március 17., szombat

Tanácsok az esküvői fotós kiválasztásához

 
Ma már szinte minden házasulandó pár esküvői fotóst kér fel, hogy örökítse meg életük legfontosabb napját. A párok többsége tudatában van annak, hogy egy ilyen felelősségteljes feladatot nem lehet egy rokonra, vagy ismerősre bízni, ezért már jó idejében elkezdenek esküvői fotós után nézelődni.
A legtöbben ajánlások útján találnak esküvői fotóst, míg mások a saját útjukat járva hirdetések által, vagy az interneten találják meg a számukra megfelelő fényképészt. Mindenképpen javasolom, hogy mielőtt leteszitek valaki mellett a voksotokat, kérjetek egy személyes találkozót is, ahol megismerhetitek a fotós személyét, személyiségét is.

Meglepőnek tűnhet, de az esküvői fotós több időt tölt a párokkal az esküvő napján, mint a násznép bármely tagja. Ha már a készülődés fotózását is kéritek, akkor előfordulhat, hogy az egész napot együtt fogjátok tölteni, és bizony nem mindegy, hogy ezt milyen társaságban teszitek.
Az esküvői fotósnak egy feladata van: ki kell hoznia belőletek a legjobbat. A képek akkor lesznek jók, ha önfeledten tudtok pózolni a kamera előtt, és ti is akarjátok, hogy jó felvételek szülessenek. Egy profi fotós nemcsak attól jó, hogy jó képeket tud csinálni, hanem attól is, hogy bárkiről, bármilyen körülmény között tud előnyös fotókat készíteni. El kell érnie, hogy ellazuljatok a kamera előtt, és csak egymással foglalkozzatok. Kimondható, hogy a kreatív esküvői fotózás akkor sikerült jól, ha maga a fotózás is élmény volt a számotokra.
Sokan nem hiszik el, hogy jó képeket lehet róluk csinálni. Számukra is van alternatíva, mégpedig a jegyesfotózás. Ha már a jegyben járásotok idején kiválasztotok egy fotóst, akkor egy jegyesfotózás alkalmával, sokkal lazább körülmények között, az esküvő nagy felhajtása nélkül tudtok egy jó fotósorozatot készíteni. Ekkor még jobban megismerhetitek a fotóst, megszokhatjátok a kamera jelenlétét, megtapasztalhatjátok, hogy igenis tudtok jól kinézni a fényképeken, és biztosak lehettek abban, hogy az esküvőtökre a legmegfelelőbb fotóst kéritek fel.
Ha éppen esküvői fotóst kerestek, akkor ajánlom figyelmetekbe Torzsa Lajos munkáját. Tekintsétek meg a weboldalát, a galériáját, és ha tetszenek a képei, akkor kérjetek tőle egy időpontot személyes találkozásra, esetleg egy jegyesfotózásra.

Torzsa Lajos esküvői fotós
E-mail cím: info@esküvői-fotós.hu
Telefonszám: 06-30/628-58-67
Weboldal: http://esküvői-fotós.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése