2010. július 14., szerda

Őszi esküvő

Egyre gyakoribbak az ősszel megrendezett esküvők. A szeptemberi indiánnyár kellemes időjárásával és bőséges virágkínálatával ideális időszak a lakodalmak lebonyolítására. Szinte kínálkoznak a színkombinációk az őszi esküvői dekoráció megtervezésekor.

A termések, bogyók, indák bőséges kínálata sok lehetőséget rejt magában, amikből egy kis fantáziával gyönyörű esküvői dekorációt varázsolhatunk. Érdemes próbálgatni a színárnyalatokat, hiszen rengeteg izgalmas megoldás születhet.

Bordó és kékes fekete dekoráció

 A mély bordó rózsák eleganciáját extravagánsabbá varázsolhatjuk ha szürkés-kékes vagy szint már feketébe hajló hamvas bogyókkal  kombináljuk. Mind a textil dekorációban, mind az asztaldíszekben megjeleníthetjük ezeket az árnyalatokat. Szürkés levelekkel, borostyánnal még ruszikusabbá tehetjük az összhatást.
Őszi esküvő I.

Sárga és csokoládébarna

Erre a színösszeállításra leginkább a napraforgós díszítés rímel, amely akár egy nyári esküvőre is megfelel. Tovább "ősziesíthetjük" gesztenyével, termésekkel és ősz levelekkel. 
Őszi esküvő II.

Piros és narancs

Használhatunk vöröses- narancsos tónusokat, is az őszi hangulat felidézéséhez. Világoszölddel kombinála vibráló vidám őszi dekorációt kapunk. Az apró csipkebogyók ás díszalmák játékosságot visznek a virágdíszek stílusába.

Őszi esküvő III.


Bármilyen színben is készül el őszi esküvőnk dekorációja, ügyeljünk a színtónusok és a helyszín adottságainak összhangjára!

Őszi esküvői dekoráció a Hullám Vendéglőben >>>
Őszi halloween dekoráció >>>
Őszi menyasszonyi csokrok >>>



 E-mail: decoflor@decoflor.hu
Telefon: 06/30-498-44-84