2011. július 12., kedd

Rózsaszín menyasszonyi csokrok

A rózsaszín egy szép és romantikus szín, ráadásul ez a gyengédség, biztonság színe is egyben. Talán az egyik legnőiesebb árnyalat, a hölgyek szívesen viselik akár ruha, ékszer formájában. Szinte minden kislány kedvenc színe gyermekként, velem sem volt ez másképpen. Felnőttként újra ámulatba ejtenek a rózsaszínű tónusok, hiszen olyan sokfélék. Van amelyik az eperfagyira emlékeztet, más a lenyugvó nyári nap élénkségét adja vissza. Talán ezért is olyan közkedvelt az esküvői dekorációk, és az esküvői virágdíszek közt is. Szinte nem múlik el szezon úgy, hogy ne lenne rózsaszín menyasszonyi csokor a megrendeléseink közt.
rózsaszín menyasszonyi csokor
Rózsaszín és fehér menyasszonyi csokor
Ez a csokor az egyik kedvencem, igazi romantikus rózsaszín menyasszonyi csokor, halvány rózsaszín rózsából, fehér lisianthusból, és stephanotisból. A csokrot apró rózsaszín gyöngyök teszik különlegessé.


Rózsaszín rózsa, fehér orchidea csokor
Rózsaszín és fehér menyasszonyi csokor
Ez a csepp alakú menyasszonyi csokor élénk rózsaszín rózsából és fehérlepke orchideából készült. A csokrot apró strassz díszekkel tettem még elegánsabbá.
Rózsaszín rózsa és orchidea csokor
Rózsaszín orchidea menyasszonyi csokor
Egy másik fajta orchideás-rózsás csokor apró fehér virágokkal kiegészítve. Az apró fehér viaszvirág tavaszias hangulatúvá varázsolta a virág kompozíciót.


Rózsaszín kála csokor
Ez az egyszerű kála csokor a Sugar Bee Flowers oldaláról van. Letisztult elegancia selyemszalaggal átkötve.

Rózsaszín lisianthus és fehér frézia menyasszonyi csokor
Rózsaszín és fehér menyasszonyi csokor
Természetes és romantikus csokor fréziából és rózsaszín szellőrózsából. Habkönnyűen légies, gömbölyű csokor, és nem utolsó sorban illatos!

Rózsaszín rózsa csokor rezgővel


Egy másik ötletes és modern menyasszonyi csokor rózsaszín orchideafürtökből a Bella Flora oldaláról. Egyenes szabásvonalú ruhához, vagy kiskosztümhöz csodásan mutat. Tovább fokozható némi hosszú fűre fűzött gyöngy díszítéssel.

Csepp alakú menyasszonyi csokor

menyasszonyi csokor rózsaszín és fehér színben
Menyasszonyi csokor 

Boglárka csokor
ÁRAJÁNLATKÉRÉS ITT

Még több menyasszonyi csokor ITT

Vagy a fenti menüben ezen az oldalon található bejegyzések közt.

Kedves Olvasóm! Ha szakmai segítségre van szükséged virágdekorációs témában itt elérsz:
E-mail: barbara.vadady@decoflor.hu
Telefon: +3630-498-44-84 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése