2013. július 3., szerda

Rózsa és kála menyasszonyi csokor

Ebben a klasszikus esküvői összeállításban rózsa és kála szerepel, dendrobium orchideával kiegészítve. A menyasszonyi csokor szabályos fordított csepp alakú csokor volt. A nagyfejű ekrü színű rózsa mellett fehér kála és dendrobium orchidea szerepelt. A virágokat tartós zöld levelekkel lazítottuk. Ez a menyasszonyi csokor jól illik egy gyönyörű hagyományos nagy-szoknyás esküvői ruhához, de akár egy sikkes kosztümhöz is!

Rózsa és kála nyújtott menyasszonyi csokor

A vőlegény kitűző kála és orchidea virágból áll, a menyasszonyi csokorral harmonizálva. Ezek a virágok nagyon tartósak, ezért víz nélkül is sokáig kibírják. A kála különösen tartós víz nélkül, ezért kitűzőnek nagyon praktikus, és elegáns.


Vőlegény kitűző kálából 


Esküvői asztaldísz ekrü színben
 Az esküvői asztaldísz is teljes összhangban van a többi virággal. A polgári szertartást, majd az azt követő vacsora ünnepi asztalát díszítette. Az ekrü színű esküvői virágok szinte bármilyen környezetben jól mutatnak.

Esküvői virágok ekrü színben

Ez az összeállítás több színben is rendelhető, pl. rózsaszín, lila, stb. Klasszikus formáival egy elegáns esküvő virágdíszei lehetnek.

E-mail: barbara.vadady@decoflor.hu
Telefon: 06/30-498-44-84