2010. február 17., szerda

Virágdekoráció szívből

Valentin nap környékén az ember lépten-nyomon szívecskés motívumokba botlik. Szíves bögre, szív alakú kispárna, szív alakú torta, csokoládé és piros rózsa minden mennyiségben. Ezek a szerelmes-romantikus szimbólumok népszerű alaptémái az esküvőknek is. Lássuk csak hogyan is csempészhetünk égő szerelmet a virágokba:

Szerelmes menyasszonyi csokrok

Lehet szív alakú, kis szívekkel díszített, vörös-rózsaszirmos, romantikus rózsaszín, mind az örök szerelmet szimbolizálják. Lehet dús, pazar megjelenésű leomló csokor, vagy szerényen díszített apró rejtett "ékszer" a csokorban. Mindenki válasza az egyéniségének megfelelőt!



Háttérdekoráció

A főasztali háttérdíszítés is lehet szív alakú. Akár két egymásba fonódó virágdísz is lehet. Készülhet borostyánból, rózsákból, fehér rezgőből, de akár vesszőkből, sőt textilből is. Lényeg hogy harmonizáljon az asztaldíszekkel, tapétával, terítőkkel.



Autódekoráció a szerelmespárnak

Német-szász országokban nagyon közkedveltek a szíves autódekorációk, minden lehetséges variációban. Ma már külön ehhez készült autódísztartók is kaphatók, így egyszerűen, és biztonságosan felhelyezhetők az ilyen típusú díszek is.



Szív alakú gyűrűpárnák ?


Ez talán nem is olyan ismeretlen műfaj nálunk, hiszen szinte minden esküvői kellékesnél kapható. De ezt is megbolondíthatjuk, ha igazi virágfejekből rakjuk ki, vagy akár rózsaszirmokból!




Szíves apróságok

Persze, számtalan módon jeleníthetjük meg esküvőnkben ezt a szerelmi szimbólumot. Lehet szív alakú az ültetőkártya, a köszönőajándék, a konfetti, amit az ifjú pár fejére szórnak, a szalvétagyűrű vagy akár maga az esküvői torta is! Csak a fantázia szabhat határt a szíves megoldásoknak.

Azt már meg sem kell jegyeznem, ezek után, hogy bármilyen formájú dekorációt is készítünk az esküvőre, csakis szívből jövően csináljuk :-)


ÁRAJÁNLATKÉRÉS ITT

Kedves Olvasóm! Ha szakmai segítségre van szükséged virágdekorációs témában itt elérsz:
E-mail: barbara.vadady@decoflor.hu
Telefon: 0630-498-44-84