2010. július 14., szerda

Bordó esküvői dekorációA mai napig az egyik legklasszikusabb színösszeállítás az esküvőkön a bordó fehér esküvői dekoráció. Elegáns, és ünnepélyes megoldás, ha illik a lakodalmi helyszín belső teréhez. Sötét színről lévén szó, azonban vigyázzunk, hogy váljon túl súlyossá a dekoráció, ezért kombináljuk világosabb árnyalatokkal.

A bordó-krém színösszeállítást hangulatosabbá tehetjük narancs színekkel ősszel, ha mediterrán hangulatot akarunk elérni.  Mégis a legelegánsabb hatást a bordó - fehérrel érhetjük el, kevés zöld levél és növényi rész felhasználásával.

A Tacuba Café esküvői dekorációján szeretném bemutatni, egy ilyen klasszikus, és elegáns esküvői dekoráció megvalósulását.

A főasztali hátteret fehér és bordó selyem dekoráció adta. Az esküvői főasztal elengedhetetlen dísze a főasztaldísz, vagyis egy színeiben a dekorációval  harmonizáló virágkompozíció. Általában hosszúkás, előre leomló forma.
Tacuba Café bordó esküvői dekoráció
Bordó esküvői dekoráció

Az asztaldísz virágai a fehér liliom, fehér lisianthus (vagy más néven szellőrózsa), bordó rózsa és kála illetve bordó dália volt. A bordó rózsaszirmok tovább díszítették az esküvői asztal elejét.
Bordó fehér esküvői asztaldísz

A székekre fehér székszoknya és bordó masni került.

Esküvői dekoráció Tacuba Café

A körasztalokra bordó asztali futót tettünk, a szalvéta szintén bordó színű volt.
Esküvői dekoráció Tacuba Café

Bordó futón bordó fehér esküvői asztaldísz körasztalra, fehér rózsaszirmokkal
Bordó esküvői asztaldísz


A vendégasztalokra kisebb kerek virágkompozíciók kerültek. Bordó dália, bordó rózsa illetve fehér margarétakrizantém volt benne. Az asztaldíszeket fehér rózsaszirmokkal szórtuk körbe.
Bordó fehér asztaldísz

Az ültetőkártyákra elegáns organza masni került gyöngy díszítéssel.

Az oszlopokra és a korlátra is került dekoráció, fehér masnival és bordó virágfejekkel díszítettük.
Oszlop díszítés Tacuba café


Még több esküvői dekorációról szóló bejegyzést találsz itt a blogban, fent az ESKÜVŐI DEKORÁCIÓ menüpontra kattintva


E-mail: barbara.vadady@decoflor.hu
Telefon: 06/30-498-44-84