2018. február 13., kedd

2018-as év színe az ultraviola lila


 A 2018-as év színe az ultraibolya. Egy élénk árnyalata a lilának, mely rögtön megragadja a tekintetünket. Az esküvői dekorációban is felhasználhatjuk a lila különböző árnyalatait. Merészebbeknek az élénk variációit, visszafogottabb ízlésű menyasszonyoknak a halványabb árnyalatait ajánlom.

ultraibolya lila 

Az élénk lila még vidámabbá tehető a zöld árnyalataival párosítva. Az élénkzöld tavaszias, élettel teli hatást ad a szín összeállításnak. Lila orchidea kerülhet a menyasszonyi csokorba, frizurába is. Az asztali díszek és dekorációk az esküvői csokor virágaihoz igazodhatnak színben és formában.

Hamvaszöld eukaliptusszal párosítva visszafogottabb összhatást kapunk. Az apró levelű változatai kisebb gömbcsokrokhoz is illenek. Akár a lila különböző -sötétebb és világosabb - árnyalatai is megjelenhetnek a dekorációban. Például az asztali futók lehetnek világosabb színűek, az asztali csokrok sötétebb színűek.

Lila esküvő virágok dekoráció menyasszonyi csokor, asztaldísz
Lila esküvői dekoráció

Az orchideát lila liziantusszal, vagy akár hortenziával is párosíthatjuk. A lila hortenzia alkalmas a most divatos nagyobb méretű laza bohém csokrok összeállításához.


A laza szerkezetű, mezei hatású csokrok jól passzolnak romantikus csipkeruhákhoz, vagy vintage jellegű menyasszonyi ruhákhoz is.

Vintage menyasszonyi csokor hortenziából, orchideából


E-mail: barbara.vadady@decoflor.hu
Telefon: 06/30-498-44-84