2018. február 22., csütörtök

Rosinante Fogadó esküvői dekoráció


Egy szeptemberi napsárga esküvői dekoráció készült, helyszíne a Rosinante Fogadó volt. A menyasszonyi csokor sárga virágit vettük alapul a teljes virágdekoráció elkészítésénél. A sárga szín jól harmonizált az épület rusztikus falaival, a vidéki stílusú belső terekkel és berendezéssel.

Napraforgós esküvői dekoráció


Rosinante esküvői dekoráció, asztaldísz
Rosinante Fogadó esküvői dekoráció

A terem alapdíszítése állandó, a fehér háttér és mennyezet dekoráció adott volt. A vidám sárga szín az asztal díszítésnél a futóban, az asztaldísz virágaiban és a szalvétákban köszönt vissza. A vendégasztaldíszek rusztikus fa karikákra helyezett kis vázákban elrendezett virágkompozíciók voltak. Különböző élénksárga virágokat használtam, némi zöld kiegészítővel, és bogyókkal.

Rosinante esküvő

A különböző szárhosszúságú virágok játékosabbá, dinamikusabbá tették az asztali dekorációt. Napraforgó, apró virágú rózsa, gombvirág és némi rezgő került a vázákba. 

Napraforgós asztaldísz főasztalra


A főasztaldíszt szintén ezekből a virág típusokból készítettem, eukaliptusszal és angol rózsával.

Esküvői asztaldísz napraforgóból és sárga virágokból, rózsából
Napraforgó asztaldísz

Az eddigiekkel harmonizáló díszítés került a külső szertartás helyszínére is. Az anyakönyvvezető asztalára kis vázákban virágok, a boldogságkapura pedig virág és textildekoráció került. A fenti részére egy félhold alakú díszt helyeztem, ami tovább nyúlt a kapu sarkai felé. Ott egy-egy fej napraforgóval rögzítettem a fehér textil dekorációt.

Boldogságkapu díszítés esküvőre napraforgóval
Boldogságkapu díszítés 

A boldogságkapu elegáns keretezést ad a kinti esküvői szertartásnak, a sárga virágok hangulatossá varázsolják a fákkal körbevett teret. A Rosinante Fogadó erre a célra saját boldogságkapu vázzal rendelkezik, csak fel kellett dekorálni az ünnepi alkalomra.


Napraforgós menyasszonyi csokor


A menyasszonyi csokor világos sárga angol rózsából, nap sárga rózsából, napraforgóból és eukaliptuszból készült. A csokor kerültek még barnás-zöld bogyók, rezgővirág és hamvaska is. A kissé "kócosabb" körvonal olyan hatást kelt, mintha mezei csokor lenne.

menyasszonyi csokor, esküvői csokor nap sárga színben napraforgó és rózsa összetevőkkel
Menyasszonyi csokor nap sárga színben

A menyasszonyi csokor mellé dobó csokrokt is készítettem a fentiekkel megegyező virágokból.
Dobó csokor esküvői, napraforgóból rezgővel, rózsával
Dobó csokor

A vőlegény kitűző kis méretű napraforgóból készült, eukaliptuszbogyókkal. A dísz napraforgónak csak az egészen kis virágú változatai alkalmasak erre a célra, hogy ne legyen túl nehéz a kitűző, ne húzza a vőlegény öltönyét, ha pl. előrehajol a szertartáson az aláírásnál, vagy a fotózkodás alkalmával.

Napraforgó és eukaliptusz felhasználásával készült kitűző, gomblyukdísz
Napraforgó esküvői kitűző

A tanú kitűzők sárga rózsából készültek, kevés rezgővel és zöld kiegészítőkkel. A tanuknak, násznagynak, vőfélynek általában a menyasszonyi csokor kiegészítő virágaiból készül a gomblyukdísz.


E-mail: barbara.vadady@decoflor.hu
Telefon: 06/30-498-44-84 
Weboldal: www.decoflor.hu

Árajánlatkérés és megrendelés a fenti elérhetőségeken.