2018. február 21., szerda

Manna Étterem esküvő dekoráció

A Manna Étterem modern belsőjével ideális helyszín esküvői vacsora megrendezéséhez. Szolid, finom pasztell színű esküvői dekoráció volt az ifjú pár kívánsága, melyet kövirózsák tettek egyedivé.

Manna Étterem esküvő dekoráció


Az alap színek a dekorációban a fehér, pasztell rózsaszín és vanília. A menyasszonyi csokor főleg pasztell színű liziantusz virágokból készült, egy kevés zöld hortenziával kiegészítve. Szép szabályos félgömb formájú csokor lett belőle.

Menyasszonyi csokor gömb, rózsaszín és krém liziantusz, fehér rózsa és zöld hortenzia felhasználásával készült
Menyasszonyi csokor 
Az ültetőkártyák apró zászló formájában kerültek a köszönő ajándékok mellé. A kis kövirózsákat krém színű mini cserépbe ültettem, így harmonizált az esküvői dekoráció alapszíneivel.

Mini kövirózsa cserépben köszönőajándék esküvőre
Köszönő ajándék kövirózsa

Az asztaldíszek hengervázára ültetett virággömbök voltak, liziantuszból, hortenziából és kövirózsából. A világos színek jól ellensúlyozták a sötétebb tónusú modern bútorokat, mennyezetet.


Manna Étterem esküvői dekoráció
Manna Étterem asztaldíszítés esküvőre

Az esküvői főasztal dísze ez a hosszúkás, leomló formájú virágkompozíció. Itt a liziantuszok és rózsák mellé fehér fürtös orchidea került. Az asztal elejére mécsestartók, és rózsaszirmok kerültek.
A vendégasztalokra is szórtam néhány rózsaszín rózsaszirmot. A mécsesek fénye az este folyamán hangulatosabbá varázsolják a helyszínt.

Manna Étterem esküvői főasztaldísz orchidea és rózsa
Főasztaldísz esküvőre orchideákkal
A hosszú főasztal  asztal két végére víz alatti virágos díszek kerültek. A hengerváza aljára zöld hortenziát tettem, amiből kibukkantak a fehér orchidea virágok.

Orchidea asztaldísz hengervázában víz alatt
Víz alatti orchidea

A sötétbarna székekre ekrü színű szaténmasnik kerültek. A hosszanti megkötés biztosítja, hogy egész este a helyén maradjon a szalag.

Szatén masni székdekoráció
 A hosszúkás szülőköszöntő csokrokban szintén a rózsaszín liziantuszok  hangsúlyosak, néhány apró pink rózsa tette vidámabbá az összeállítást.

Liziantusz rózsa csokor szülőköszöntő esküvőre
Szülőköszöntő csokor
 A dobócsokorba szintén került néhány pink rózsa és kövirózsa is, a fehér hortenzia mellé.

Dobó csokor pink rózsából fehér hortenziából esküvőre
Menyasszonyi dobó csokor

Telefon: 06/30-498-44-84