2018. február 26., hétfő

Podmaniczky Rendezvénykastély esküvői dekoráció

A Podmaniczky Rendezvénykastély a XVII. kerületben található. Adottságai miatt az esküvői dekorációban a virágdíszek voltak hangsúlyosak. A dekoráció alap színe a mályvarózsaszín volt, melyet a falak színéhez, és a székek kárpitjához választottunk.

Podmaniczky Rendezvény kastély esküvői dekoráció
Podmaniczky kastély rendezvényterem esküvő

Az asztali dekorációnál a mályva árnyalat az asztali futók színében és az asztaldíszek virágaiban köszönt vissza. Az asztaldíszeket magas üvegvázába készítettem. Ez a típusú megoldás jól illik nagy belmagasságú terekbe, például kastélyokba, hotelekbe, rendezvénytermekbe. Az üvegvázák áttetszősége miatt nem zavarja a vendégeket az egymással való társalgásban, illetve a terem belátásában.

Podmanyczky kastély asztaldísz mályva rózsaszín

Az asztaldíszek liziantuszból és rezgőből készültek zöld levelekkel kiegészítve. A vázák köré bordós-barnás üvegkavicsok kerültek. Az asztal közepére még néhány mécsestartó is került, melyekben az este folyamán meggyújtott mécsesek hangulatos fényt adnak a teremben.

esküvői főasztaldísz mályva rózsaszín liziantuszból

A  főasztal díszítése egy hosszúkás kissé előre omló asztaldísz, a többivel harmonizáló virágokból. A futó itt az asztal elejére került, szintén mécsesekkel és üvegkavics díszítéssel kombinálva. A főasztaldísz a pár elé, az asztal elejére került.


A kinti szertartásra készültek ez a nagyobb méretű, fordított csepp formájú virágkompozíciók. Királyliliom, rózsa, liziantusz  és kiegészítő virágok kerültek a zöldek és rezgővirág mellé. A mályvarózsaszín és a bordós-lilás árnyalatok itt is meghatározó szerepet kaptak.

A kinti könyöklőkre (koktélasztalokra) kerültek ezek az apró virágdíszek, az erős napsütés miatt ezeket csak az utolsó pillanatban helyezték ki a szabadtéri helyszínre.

Mini asztaldíszek


A rendezvényterem ablakába virággömböket rendelt a menyasszony. A pompon formájú virágegyüttes liziantuszból, rezgőből és zöldekből készült. Vastag mályvaszínű szatén szalaggal rögzítettem az ablakkilincsekre.

Virággömb 
A kinti szertartásra állványos virágkompozíciók kerültek. Kettő alacsonyabb verzió a bevonulási útvonal elejére, míg a két magasabb verzió a végére, közvetlenül az anyakönyvvezető mellé. A szertartás után ezek a vacsora helyszínét és a bejáratok melletti folyosó részt dísztették.

Alacsony állványos virágdíszek

Magas virágdíszek kovácsoltvas állványon

A kerti esküvői ceremónia székeire szaténszalaggal megkötött virágcsokrocskák kerültek, ezzel is emelve az ünnep fényét. A színes virágok és a szalag jól kiemelkedtek a zöld háttérből.




Telefon: 06/30-498-44-84