2018. február 13., kedd

Tavaszi menyasszonyi csokrok

A tavasz a hagymás virágok évszaka. A menyasszonyi csokrok illatát és üdeségét nem is kölcsönözhetné más jobban mint a tavaszi virágok kavalkádja.

 Apró levelű zöldekkel, bogyókkal kiegészítve romantikus stílusú menyasszonyi csokrot kapunk. A lenti csokor fehér boglárkánól és apró rózsából készült. A fehér és a pasztell rózsaszín árnyalatok lágyságot kölcsönöznek a csokornak.Fehér boglárkából, rózsaszín rózsából, hypericum bogyóból készült tavaszi menyasszonyi csokor
Menyasszonyi csokor boglárkával

Kicsit élénkebb, pinkbe hajló rózsaszín és fehér együttese ez a vidám csokor. Az jácintoknak köszönhetően illatos és habos virágköltemény ez az esküvői csokor.

Tavaszi menyasszonyi csokor pink rózsából, jácintból, rezgőből, tulipán
Pink fehér rózsaszín menyasszonyi csokor

A tavasz vége - nyár eleje a pünkösdi rózsák időszaka. Ezek a korall színbe hajló óriás bazsarózsák  már önmagukban is pompás ünnepi hangulatot varázsolnak. Kevés liziantusz és apró rózsa töri meg a nagy fejű virágok egységét.

Bazsarózsa vagy pünközsdi rózsa felhasználásával készült menyasszonyi csokor
Korall bazsarózsás menyasszonyi csokor

Frézia és viaszvirág illatozik ebben az apró fejű virágokból kötött tavaszváró menyasszonyi csokorban. A barack és púderrózsaszín rózsák mellé egy kis rezgővirág és hamvaska is került. 

Tavaszi menyasszonyi csokor


E-mail: barbara.vadady@decoflor.hu
Telefon: 06/30-498-44-84